Asociația The New Pagan Dawn (Noii Zori Păgâni) - TNPD

Organizația este înregistrată în Registrul entităților/unităților de cult. Ultima verificare: 2022-12-20
A fost depus bilanțul pe anul trecut Ultima verificare: 2024-01-21
Informațiile disponibile pe platformă sunt gestionate de un reprezentant al organizației. (2023-05-18)
Este disponibil raportul de activitate pe anul trecut. Ultima verificare: 2023-05-19
Organizația comunică în mod activ pe web. Ultima verificare: 2023-05-18
Organizația a publicat componența echipei. Ultima verificare: 2023-05-19
Detalii generale Rapoarte de activitate Proiecte Evenimente Contact Galerie

Donează către organizație

Doneaza Online

Poți dona cu orice card, fără să ai cont, în siguranță prin platfoma PayPal

Plățile online cu cardul vor fi procesate de PayPal în numele organizației. Suma va fi integral transmisă către ASOCIATIA THE NEW PAGAN DAWN (NOII ZORI PAGANI)

*sustinebinele.ro face eforturi pentru a putea găsi soluții de plată care să implice costuri de transfer cât mai mici. În acest moment comisionul aplicat de paypal pentru prelucarea plății (cu sau fără cont) este de 2,2%+0.30 euro

Doneaza prin transfer bancar

Beneficiar: ASOCIATIA THE NEW PAGAN DAWN (NOII ZORI PAGANI)

CIF: 43093143

IBAN LEI: RO43CECEB00030RON1166319

Banca LEI: CEC BANK

Alte moduri în care poți susține

Donație directa GalantOm

În cazul persoanelor fizice


Poți contribui și cu redirecționarea a 3,5% din impozitul anual pe veniturile din salarii și asimilate salariilor și/sau venituri din pensii din anul fiscal anterior, astfel: 
 
Redirecționare 3,5%


Redirecționează către Asociatia THE NEW PAGAN DAWN (NOII ZORI PĂGÂNI) prin completarea formularului de pe site-ul redirectioneaza.ro

 

În cazul persoanelor juridice


Compania ta poate redirecţiona 20% din impozitul pe venit/ profit către un ONG (sau mai multe) într-un termen de 6 luni de la depunerea declaraţiei pe profit (conform Ordin 1679/2022). Astfel, completezi:

  1. contractul de sponsorizare (pe care îl trimiţi către noi pe email la adresa secretariat@thenewpagandawn.eu sau fizic la adresa Str. Sergent Tache Gheorghe, nr. 4B, București), iar în contract veți pune suma și contul nostru cu datele de mai jos şi
  2. formularul 177 „Cerere privind redirecţionarea impozitului pe profit/impozitului pe veniturile microîntreprinderilor” (se completează şi se editează cu ajutorul programului de asistenţă, asigurat gratuit de către ANAF),
    iar noi o să primim suma înscrisă de tine în formular, din taxele plătite deja de companie.

Când depui documentele (formularul 177) nu uita să ne trimiţi ṣi nouă contractul de sponsorizare.


Cum completezi formularul 177?


Iată ce trebuie să completezi:

La secțiunea II a formularului, „Redirecționarea impozitului pe profit/venit”, bifează căsuța 1: „Sponsorizare către entități persoane juridice fărăscop lucrativ”
La secțiunea II, „Date de identificare a beneficiarului”, include informațiile de mai jos:


ASOCIAȚIA THE NEW PAGAN DAWN (NOII ZORI PĂGÂNI)

Cod de identificare fiscală: 43094143

Judeţ: Bucureṣti; Sector 4

Localitate: Bucureṣti

Cod poṣtal: 041502

Stradă ṣi număr: Str. Sergent Tache Gheorghe, nr. 4B

Telefon: 0745 686 833

Email: secretariat@thenewpagandawn.eu

Cont bancar (IBAN):

RO43CECEB00030RON1166319

Mai multe pe   Fă bine la puterea 20  

 

Voluntariat

Fii tu schimbarea!

Pentru cei ce vor să se înscrie fizic, ori vor să fie voluntari urmăriți instrucțiunile de mai jos.

Vă rugăm să printați documentele anexate aici și să le transmiteți prin Poșta Română in Bucuresti, Str. Sergent Gheorghe Tache, nr. 4B, Sector 4: 

Pentru inscrierea ca si voluntar aveti si aceste documente:

Anexa 2- Declaratie de consimtamant 13.01.2019

Anexa 3- Contract de Voluntariat 13.01.2019

Anexa 4- Fisa de Voluntariat 13.01.2019

Anexa 5- Declaratie de remitere si renuntare optional prin lege 13.01.2019

Anexa 6- Termenii si expresiile Contractului de Voluntariat 13.01.2019

Anexa 7- Fisa de pontaj a activitatii voluntarului 13.01.2019
 

Pentru voluntarii minori conform Legii Voluntariatului 78/2014 avem nevoie si de acordul tutelar, asa ca va anexam următoarea:

acord_parental
 

Vă rugăm ca la adresa noastră secretariat@thenewpagandawn.eu să ne transmiteți o poză cu buletinul dvs., respectiv a tutorelui în cazul minorilor.

Detalii voluntariat

Companii

Beneficiile companiilor în a sponsoriza ONG-ul

Sponsorizarea The New Pagan Dawn (TNPD) oferă companiilor numeroase beneficii valoroase. Iată câteva dintre ele:

Relevanță și expunere: Companiile care sponsorizează TNPD au o oportunitate unică de a se asocia cu o organizație culturală influentă și inovatoare. Aceasta oferă o imagine de brand pozitivă și aduce relevanță în rândul audienței țintă, care este formată din membrii comunității păgâne românești și din diaspora românească. Sponsorizarea TNPD consolidează legătura între companie și publicul său țintă.
Acces la audiențe noi: Prin asocierea cu TNPD, companiile pot ajunge la un nou segment de piață, compus din membrii comunității păgâne și din cei interesați de culturile păgâne/neopăgâne și de științele ezoterice. Aceasta deschide noi oportunități de marketing și crește vizibilitatea brandului în fața unui public divers și angajat.
Responsabilitate socială: Sponsorizarea TNPD demonstrează angajamentul companiei față de diversitate culturală, conservarea patrimoniului și sprijinirea comunităților. Participarea la proiectele și activitățile TNPD, precum campanii de mediu și apărarea patrimoniului dacic, subliniază valorile sociale și etice ale companiei.
Networking și colaborare: Sponsorizarea TNPD oferă companiilor oportunitatea de a întâlni și colabora cu alți parteneri de afaceri, susținători și profesioniști din domeniul culturii păgâne și al științelor ezoterice. Aceasta poate duce la stabilirea unor relații durabile, schimb de idei și sinergii în dezvoltarea de proiecte comune.
Expunere mediatică: TNPD atrage adesea atenția mass-media, ceea ce oferă oportunități suplimentare de expunere a companiei. Prin sponsorizare, companiile pot beneficia de prezența în comunicate de presă, interviuri și alte forme de promovare în mass-media locală și națională.


Sponsorizarea TNPD aduce un pachet valoros de beneficii pentru companii, inclusiv creșterea vizibilității, consolidarea imaginii de brand, extinderea audienței și consolidarea legăturii cu comunitățile relevante. Prin implicarea activă în activitățile TNPD, companiile devin parte a unei mișcări culturale înfloritoare și se aliniază cu valorile și interesele publicului lor țintă.

Oportunități voluntariat corporate

The New Pagan Dawn (TNPD) oferă o serie de oportunități de voluntariat corporate, prin intermediul cărora companiile pot implica angajații în activitățile și proiectele organizației. Iată câteva dintre aceste oportunități:

Activități de mediu: TNPD organizează campanii de mediu pentru protejarea naturii și conservarea patrimoniului. Companiile pot mobiliza angajații pentru a participa la acțiuni de plantare de arbori, curățarea zonelor naturale, reciclare sau alte proiecte de mediu. Aceasta oferă oportunitatea de a contribui la sustenabilitate și de a dezvolta spiritul de echipă într-un mediu diferit.
Proiecte de voluntariat comunitar: TNPD este implicată în comunitatea păgână și în promovarea culturilor păgâne/neopăgâne. Companiile pot organiza activități de voluntariat în colaborare cu TNPD, cum ar fi participarea la evenimente culturale, organizarea de ateliere sau proiecte educaționale în beneficiul comunității. Aceasta oferă angajaților oportunitatea de a se implica activ în promovarea diversității culturale și de a crea un impact pozitiv în comunitate.
Susținerea evenimentelor TNPD: Companiile pot oferi sprijin financiar, logistic sau materiale pentru evenimentele organizate de TNPD, cum ar fi conferințe, expoziții, spectacole sau festivaluri. Aceasta oferă oportunitatea de a spori vizibilitatea companiei în rândul participanților și de a se implica direct în promovarea și susținerea culturii păgâne și a patrimoniului păgân.
Colaborare în proiecte educaționale: TNPD desfășoară activități educaționale, cum ar fi colocvii și conferințe, care pot beneficia de expertiza și implicarea angajaților companiilor. Companiile pot susține aceste proiecte prin oferirea de prezentatori, mentori sau organizarea de workshop-uri. Aceasta contribuie la dezvoltarea cunoștințelor și abilităților membrilor TNPD și a participanților la aceste evenimente.


Prin implicarea în voluntariatul corporate în cadrul TNPD, companiile pot construi o relație mai puternică cu comunitatea păgână, pot promova valorile lor de responsabilitate socială și pot contribui la conservarea patrimoniului cultural. Aceste oportunități de voluntariat aduc beneficii atât pentru companii, cât și pentru angajați, oferind experiențe valoroase, dezvoltarea personală și un impact pozitiv în comunitate.

Alte servicii ofertite companiilor

Pe lângă oportunitățile de sponsorizare și voluntariat corporate, The New Pagan Dawn (TNPD) oferă și alte servicii valoroase companiilor. Iată câteva dintre ele:

Consultanță culturală: TNPD dispune de experți în culturile păgâne/neopăgâne și în științele ezoterice, care pot oferi consultanță și expertiză în domeniu. Companiile pot beneficia de aceste cunoștințe pentru a înțelege mai bine aspecte culturale, simboluri sau practici specifice și pentru a le integra în strategia lor de afaceri, dacă este relevant.
Evenimente personalizate: TNPD poate organiza evenimente personalizate pentru companii, care să includă elemente culturale păgâne sau tematici legate de științele ezoterice. Aceste evenimente pot fi utilizate pentru team building, lansări de produse, petreceri corporative sau alte ocazii speciale. TNPD poate oferi consultanță în planificarea și organizarea acestor evenimente pentru a le aduce un aer unic și memorabil.
Formare și instruire: TNPD poate oferi sesiuni de formare și instruire pentru angajați în domeniul culturilor păgâne/neopăgâne sau al științelor ezoterice. Aceasta poate include seminarii, ateliere sau programe de dezvoltare personală. Astfel, companiile pot spori înțelegerea și sensibilitatea angajaților față de aceste tematici și pot promova diversitatea culturală în cadrul organizației.
Promovare și parteneriate: TNPD poate facilita promovarea companiilor și a produselor/serviciilor acestora în cadrul comunității păgâne și a susținătorilor TNPD. De asemenea, se pot încheia parteneriate pentru proiecte culturale sau de conservare a patrimoniului păgân. Astfel, companiile pot beneficia de expunere și acces la un public relevant, care împărtășește valorile și interesele lor.


Aceste servicii oferite de TNPD creează oportunități de colaborare fructuoasă între companii și organizație, aducând avantaje în ceea ce privește înțelegerea culturală, promovarea brandului și dezvoltarea de parteneriate strategice. Companiile pot beneficia de expertiza TNPD și de legătura cu comunitatea păgână, contribuind în același timp la susținerea și promovarea culturilor păgâne/neopăgâne și a patrimoniului păgân în România.

Persoane de contact

SECRETARIATUL THE NEW PAGAN DAWN +40761398407

https://thenewpagandawn.eu/contact/

Organizația este înscrisă în Registrul entităților/unităților de cult al ANAF. Ultima verificare a fost făcută în data 20-12-2022.

Poți descărca contractul de sponsorizare apăsând butonul de mai jos.

Donații bunuri materiale

Cum să donezi bunuri materiale

Pe lângă proiectele desfășurate, The New Pagan Dawn (TNPD) poate avea și nevoi de bunuri materiale pentru funcționarea organizației sau pentru susținerea activităților curente. Iată câteva exemple de astfel de nevoi:

Echipamente și materiale de birou: TNPD poate avea nevoie de echipamente de birou, cum ar fi calculatoare, imprimante, copiatoare, mobilier de birou sau consumabile de birou (hârtie, cartușe de imprimantă etc.). Aceste bunuri materiale sunt necesare pentru desfășurarea activităților administrative și de comunicare.
Echipamente audiovizuale: Pentru evenimente, prezentări și activități educaționale, TNPD poate avea nevoie de echipamente audiovizuale, cum ar fi proiectoare, ecrane, sisteme de sunet sau echipamente de înregistrare video. Aceste bunuri materiale facilitează comunicarea și interacțiunea cu publicul în cadrul evenimentelor.
Materiale de promovare și branding: TNPD poate avea nevoie de materiale de promovare și branding, cum ar fi bannere, afișe, flyere, materiale publicitare sau articole promoționale personalizate (ex. tricouri, insigne etc.). Aceste bunuri materiale contribuie la creșterea vizibilității organizației și la promovarea valorilor și activităților sale.
Echipamente pentru activități specifice: Diverse activități desfășurate de TNPD, cum ar fi ceremonii religioase, ateliere sau practici spirituale, pot necesita anumite echipamente specifice. Acestea pot include ustensile ritualice, instrumente muzicale, materiale pentru construirea de altaruri sau echipamente pentru practici specifice, cum ar fi covoare de yoga sau obiecte pentru meditație.
Materiale pentru conservarea patrimoniului: TNPD se implică în apărarea și conservarea patrimoniului păgân, inclusiv a artefactelor și a zonelor cu valoare istorică și culturală. Astfel, pot exista nevoi de materiale pentru restaurare, conservare și protecție, cum ar fi materiale de conservare, ambalaje speciale sau echipamente pentru conservare.

Lista județelor

București, Bacău, Sibiu, Constanța, Ilfov, Prahova, Botoșani, Brașov, Iași, Cluj, Dâmbovița

Lista tipurilor de obiecte acceptate

Magazine

Tiamat Ezoteric E-Shop

Tiamat este un concept menit să ofere suport pentru o serie de scopuri și intenții magice. Ne-am născut din intenția de a oferi comunității celor ce creează și sprijină practica spiritualității un spațiu unde să se simtă liberi să creeze, să simtă și conecteze si cu altii asemenea.


Amintiți-vă, totuși, că magia este doar un instrument care ajută la facilitarea activității practicantului, nu este o „poțiune magică” în sine. Deși poate ajuta la concentrarea minții asupra sarcinii și poate ajuta la eliminarea blocajelor energetice eterice, nu va face treaba pentru tine.


Pot apărea oportunități dorite - dar rămâne la latitudinea practicantului să le urmărească cu acțiunile adecvate.


Informaţiile furnizate de AITIS:

Asociația Independentă pentru Transparență în Inițiative Sociale - A.I.T.I.S
CIF 43647583 / Toate drepturile rezervate.

Your Choice Regarding Cookies on This Site

AITIS uses cookies to give users like yourself the best possible content and experience. Learn more

Cookie Preferences Accept Don't Accept